Vartet opp med scoringsfest på Melløs

(Moss FK-Mjøndalen 4-1) "Kællane" klinket til på Melløs mot Mjøndalen og sikret seg årets største seier i OBOS-ligaen så langt i sesongen.

Det ble en fartsfylt start på kampen, hvor Moss tok ledelsen allerede i kampens 3. spilleminutt. Et langt oppspill fra mossekeeper Mathias Eriksen Ranmark, hvor Mjøndalen sin keeper feilberegnet spretten på ballen, var Thomas Klemetsen Jakobsen først frempå og pirket inn en tidlig 1-0-ledelse til "Kællane".

Etter halvtimen spilt, sendte Mjøndalen en lang ball inn i bakrom mot Kristoffer Tokstad, som ble felt av hjemmelagets målvakt. Dermed straffe til bortelaget. Mathias Bringaker sørget da for 1-1.

På tampen av omgangen fikk Moss et frispark. Den svingte Braga inn i feltet. Innlegget gikk gjennom hele feltet og traff stolpen. Returen var Sebastian Pedersen først på og satte inn 2-1 til MFK.

Målet til Pedersen var det siste som skjedde i omgangen, og hjemmelaget tok med seg en 2-1-ledelse inn til pause.

Etter timen spilt svingte Potur inn en corner. Inne i feltet knuste Gjesdal alt og alle, i det han headet ned til Pedersen som enkelt kunne sette inn sitt andre mål for dagen. Moss økte ledelsen til 3-1 med en halvtime igjen på klokka.

Det skjedde mye i begge boksene den siste halvtimen av kampen. Mjøndalen hadde en i stolpen, men Moss hadde også flere gode muligheter.

Mot slutten av ordinær tid hadde Mjøndalen et frispark i farlig posisjon rett utenfor hjemmelagets sekstenmeter. Ranmark reddet, men glapp. Heldigvis for "Kællane" var han først på egen retur og fikk avverget.

Det var derimot vertene som etter 90 spilte minutter stormet fremover med Håpnes på en kontring. Til sin venstre fant han Braga med en fin pasning. Braga la til rette og smalt ballen ned i lengste hjørne og punkterte matchen.

Alle 3 poengene ble dermed værende i Moss.

Vi retter en ekstra takk til alle som tok seg turen til stadion for å støtte kællane, og heie dem frem i jakten på nye poeng.