Tredje strake seier for MFK

(Mjøndalen-Moss FK 1-2) Kællane leverte nok en sterk opptreden i OBOS-ligaen og sikret seg sin tredje strake trepoenger borte mot Mjøndalen mandag kveld.

Thomas Klemetsen Jakobsen sendte Moss i føringen etter 25 minutter spilt og Kællane fortsatte å skape store sjanser før pause. Men det ble "kun" med 0-1 etter halvspilt match.

Rett etter hvilen utlignet Mjøndalen til 1-1, men Kællane ville det annerledes. Sebastian Pedersen fant nettmaskene i det 74. minutt og MFK var igjen tilbake i føringen.

Ledelsen holdt hele veien ut og Moss sikret seg sin tredje strake seier i OBOS-ligaen.

– Vi burde ha avgjort dette tidligere, men det var utrolig deilig å vinne. I tillegg var det veldig moro å score i 2. omgang - foran egne supportere. Det er lite som slår det, sa Sebastian Pedersen etter oppgjøret.

Neste kamp er hjemme mot Aalesund til lørdag - da er det Folkets kamp på Melløs.

Gratisbillett til kampen kan du hente ut her.