Tredje strake seier for Kællane

(Grorud-Moss FK 1-2, 0-2 pause) Til tross for tar det ikke var alt som gikk etter planen i dagens treningskamp, rodde Kællane i land en ny seier i oppkjøringen.

Hovedtrener Thomas Myhre var selvsagt fornøyd med resultatet og flere av prestasjonene, men hadde blandede følelser etter de 90 minuttene i LSK-hallen.

– Det var en god 1. omgang med to fine scoringer. Vi så friske ut i beina og viste noen gode individuelle prestasjoner. Men det var også flere unødvendige balltap og litt uryddig spill til tider, men alt i alt en god 1. omgang, sa Myhre, som derimot ikke var like fornøyd med det som skjedde etter pausen:

– 2. omgang var altfor dårlig. Vi gjorde riktig nok mange bytter, men vi hang ikke sammen som et lag. Det var litt skuffende, for dette var under pari. Vi kan ikke ha et slikt bunnivå, så dette var en vekker for oss. Men vi er i februar og det er fortsatt en stund til seriestart, fortsatte han.

Scoringene var det Thomas Klemetsen Jakobsen (straffe) og den 23-årige prøvespilleren Eythur Bjørgolfsson som sørget for. Sistnevnte skaffet også straffesparket og var nære en scoring nummer 2, så han leverte en god prestasjon i mossedrakta.

En som også prøvde seg var angrepsspilleren Jacob Skille (23), som bøttet inn mål i PostNord-ligaen i fjor. Han fikk de siste 45 minuttene for Moss i dag.

Kampen mot Grorud var den siste matchen før avreise til Spania. Kællane reiser på treningsleir til tirsdag og skal få bryne seg mot eliteseriemotstand i dagene som kommer.

Vi ønsker Kællane god tur!

MFK stilte med følgende tropp i dagens kamp:
Elias Bachke, Marius Andresen, Kristian Strande, Harald L. Race, Adan Hussein, Thomas Klemetsen Jakobsen, Oliver Stavdal, Laurent Mendy, Eythur Bjørgolfsson, Bo Å. Hegland, Saadiq Elmi, Mathias Eriksen Ranmark, Ilir Kukleci, Ahmed Saaty, Vetle Hellestø, Henrik Funderud, Sebastian Pedersen, Aksel Potur, Noah Alexandersson, Michee Mayonga, Jacob Skille

Annonse fra Obos-ligaen: