Seieren glapp i Ulsteinvik

Vi tok med oss 1 poeng fra en vanskelig bortebane i den flotte vårsola på Sunnmøre. Det stod 0-0 til pause hvor det bølger frem og tilbake med gode sjanser til begge lagene.

Sivert Haugli hadde sin første kamp fra start og nevnte Haugli skulle få æren av å sette 0-1 til Kællane etter 56 minutter. Corneren fra Noah ender på bakerste stolpe hvor Marius vinner en hodeduell som detter ned i feltet og Sivert setter den inn enkelt fa kort hold.

Hødd presser på ut kampen og vi klarer ikke å stå imot, som gjør at Hødd utligner til 1-1 i det 83 minutt, som blir sluttresultatet.

Stor takk til Kårkevingen og andre som hadde tatt turen til Høddvoll. Nå venter Åsane hjemme på selve Fotballens Festdag 16. mai.