MFK vartet opp med seier mot eliteserielag

(Odd-Moss FK 2-3) Kællane leverte en solid kamp på treningsleiren i Spania. Etter en litt uheldig start, snudde det fullstendig.

– Utrolig deilig. Dette var virkelig bra, sa Eythor Bjørgolfsson, Marius Andresen og Aksel Baran Potur i kor med sine bredeste glis rett etter kampslutt.

Alle tre fant veien til nettmaskene med god hjelp av Ian Hoffmann og Adan Hussein som var presise servitører på målene.

– Vi jobbet utrolig godt sammen i dag, fortsatte målscorerne.

Kalddusj

Odd ga de gule og svarte en skikkelig kalddusj i starten av kampen. Mikael Norø Ingebrigtsen fikk vandre fritt og sendte i vei en suser som skiftet retning og gikk via stolpen. Vanskelig utgang for vår egen Ranmark i buret. 1-0 til Odd. Samme mann sørget også for 2-0 via en lobb.

Men så bestemte Kællane seg for alvor. Ian Hoffmann svingte en presis prosjektil i retning Marius Andresen. Luftens baron steg til vers og headet ballen bestemt øverst i buret.

Det var da god kontakt mellom lagene og Moss tok over sjefsrollen på banen.

Det var da duket for nettkjenning av Aksel Baran Potur.

Adan Hussein la inn en fin ball på bakerste. Potur dro ballen fint ned på venstrebeinet og plasserte den nede i høyre hjørne. Utligningen var dermed et faktum. Men MFK stoppet ikke der.

Aksel Potur kom inn i banen og slo en presis pasning til Adan Hussein som igjen var frempå og rev seg løs på venstresiden. Nordlendingen sendte i vei et nytt presist legg i retning spissene. Der dukket prøvespiller Eythor Bjørgolfsson opp og satte den momentant i buret. Da slapp jubelen løs. For andre kamp på rad fant norsk-islendingen veien til nettmaskene.

– Utrolig deilig. Vi har så godt samspill og derfor vant vi i dag, forteller han.

Baran Potur er ikke i tvil hvorfor Moss slo tilbake.

– Vi jobbet knallhardt ute på banen i dag alle sammen.

Sterkt kollektiv

Trener Thomas Myhre var godt fornøyd med en ny seier i oppkjøringen.

– De siste 45 minuttene var veldig bra. Vi ble bare sterkere og sterkere. Odd gikk tom og vi hadde i dag et sterkt kollektiv som virkelig sto frem, kommenterer Myhre.

Nye prøvespillere

Med det har Moss tatt fire av fire mulige seiere i oppkjøringen til Obos-ligaen. Den nye prøvespilleren Davids Titov fikk også sjansen på backplass i dag. Trenerteamet vil se nærmere på han før de tar en avgjørelse. Portugiseren Joao Barros er også på vei ned til Marbella. Det jobbes også iherdig med og få til prøvespill for den angolske spissen Mankoka Hegene Alfonso.

Neste kamphinder for MFK er Viking. Kampen går neste tirsdag klokken 16.

Publisert: 15.02.2024, oppdatert: 09.04.2024
Skrevet av: Jeanette Jørgensen