MFK arrangerer OBOS-Camp i høstferien

2. - 6. oktober arrangeres OBOS-Camp, en ny nasjonal fotballsatsning med fotballcamper over hele Norge. Den har fokus på kvalitet, trivsel og inkludering.

Påmeldingsfrist 17. september.

Hva er OBOS-Camp

OBOS Camp er en helt ny nasjonal profesjonell fotballcamp der kvalitet, trivsel og inkludering er i fokus. Campene er preget av innhold av høy kvalitet, kompetente trenere og instruktører og mye aktivitet. Målet med OBOS-Camp er å gi barn og unge et tilbud som skiller seg ut fra det de gjør ellers i fotballhverdagen. Det skal tilbys fotballaktivitet med god kvalitet, til en pris som gjør det tilgjengelig for flere.

Gå til påmelding

Hvem kan delta på OBOS-Camp?

Jenter og gutter i alderen 6-12 år kan delta på campen.

Det er ingen krav til sportslig nivå på deltakere ved OBOS-Camp. Det eneste som forventes av spillerne er vilje til og ønske om å lære. OBOS-Camp er en utviklingsarena for alle som ønsker å utvikle seg som fotballspillere, uavhengig av nåværende nivå. Øktene vil kreve konsentrasjon og fokus, samtidig som de vil være lærerike og morsomme for alle.

Les mer om OBOS-Camp

Praktisk informasjon

Sted: Melløs
Tid: 2. - 6. oktober, 09:45 - 14:00
Utstyr du trenger: fotballsko, leggskinner og klær etter vær.

Påmeldingen åpner: 19.08.2023 - 11:00

Påmeldingsfrist: 17.09.2023 - 23:59

Startdato: 02.10.2023

Sluttdato: 06.10.2023

Program og innhold

En typisk dag på OBOS-Camp består av to fotballøkter på feltet, lunsj og enkelte dager faglig innhold. Hver dag har et eget sportslig tema som øktene tar utgangspunkt i. Fotballøkten før lunsj har fokus på trening og deløvelser rundt dagens tema, mens fotballøkten etter lunsj består av ulike kampformer knyttet til samme tema.

OBOS-Camp har også fokus på utvikling av mentalitet hos deltakerne. Hver dag vil ha et eget mentalitetstema som spillerne vil bli bevisstgjort og få oppfølging på.

Tidspunkt første dag

Første dag skal alle spillere registreres. Oppmøte vil da være kl. 9.30.

Påfølgende dager starter med oppmøte til første økt kl. 9.45. Alle dager avsluttes kl 14:00.

Pris og påmelding

  • 3 dager: 900 kr
  • 5 dager: 1500 kr

Deltakeravgiften inkluderer lunsj alle dager, samt årets OBOS-Camp drakt og -ball. A-lagspillere kommer! Så her vil det være muligheter for en prat, en autograf og kanskje lære noen triks!

Søskenmoderasjon

20% søskenmoderasjon ved påmelding til 5 dager. Maks 170 plasser, så vær rask!

Publisert: 15.08.2023, oppdatert: 20.08.2023
Skrevet av: Joakim Bekkåsen