Marius matchvinner

3 poeng på Fotballens Festdag

Vi tok imot Åsane på selveste Fotballens Festdag, og Kællane bød opp til fest fra første avspark.

Vi fører kampen fra start og før det har gått 20 minutter, så har vi produsert store nok sjanser til å lede, men får ikke hyll på byllen. Det står dermed 0-0 til pause.

Publikum hadde knapt rukket å sette seg før Aksel tråkler seg forbi 2 Åsane-spillere, før han trer gjennom til Marius. Et innlegg på tvers inn i boksen treffer en Åsane-spiller og går i mål.

Bare en god Åsane-keeper forhindrer at det blir flere mål på tampen av oppgjøret. Det ender dermed 1-0 til Kællane og vi befester vår posisjon på tabellen.

Nå venter 17. mai og et par velfortjente fridager, før vi retter blikket mot Ekeberg og KFUM søndag 21. mai.