Kristiansund sikret seg alle poengene

(Moss FK-Kristiansund 0-3) Det ble en tung aften på Melløs da Kristiansund tok med seg alle poengene hjem.

Gjestene kom heltent til Melløs med ny hovedtrener i teamet mandag kveld.

Starten av kampen bølget veldig, med flere sjanser til hvert av lagene.

Nærmest for Moss var Henrik Gjesdal, med en heading i tverrliggeren etter en corner.

Etter 20 spilte minutter kom gjestene fremover. Potur var uheldig, og snublet i beina til en Kristiansund-spiller, og det ble straffe til gjestene. Willumsson fikk prøve seg fra krittmerket, og gjorde ingen feil. 0-1 til gjestene etter 20 spilte minutter.

Rett før pause satte Broholm 0-2 til gjestene på et godt langskudd. Stillingen sto seg til pause og Moss hadde en stor oppgave foran seg etter hvilen.

Men gjestene var ikke ferdige for kvelden. Gjertsen satte inn gjestenes tredje mål for kvelden tidlig i 2. omgang.

Moss klarte dessverre aldri slå tilbake, og kampen endte 0-3.

Vi ser fremover og retter fokus på Raufoss kommende søndag!