Kællane videre til 2. runde i cupen

(Sprint-Moss FK 0-3) Kællane gjorde jobben på Bellevue torsdag kveld og tok seg videre til 2. runde i cupen.

Med nesten 750 tilskuere på Jeløy, ble det en hyggelig ramme rundt kampen. Sprint tok imot Moss, og sistnevnte ga bånn gass fra start.

Etter bare 6 minutter spilt snappet Sebastian Pedersen opp ballen etter en feilpasning fra Sprint-keeperen, og MFK-spissen satte ballen i åpent mål. Det ble ikke skapt så mange målsjanser utover i omgangen, men nok til å doble ledelsen før hvilen.

Adan Hussein dro seg fint inn i Sprints sekstenmeter og plasserte ballen lekkert i mål. 0-2 ble pauseresultatet.

I 2. omgang ble det en del bytter og Kællane hadde mer å by på. I det 70. minutt fikk MFK straffe og ballen satte Altin Lajqi pent i mål. Dette ble også kampens siste nettkjenning.

– Det ble slik som det skal være. Det var pent og pyntelig, sa hovedtrener Thomas Myhre etter matchen.

– Vi skal være på et nivå høyere, men Sprint leverte en god kamp. Nå er vi videre til neste runde, så får vi se hvem vi møter der, fortsette han.¨

Oppsettet kommer antagelig i morgen. Vi kommer tilbake med kamp og tidspunkt så fort det er klart.

Men først er det Ranheim hjemme i serien til mandag. Kjøp billetter her.

FØRSTE SCORING: Sebastian Pedersen åpnet med scoring i torsdagens bortekamp i cupen.