Fantastisk innsats av sonelagene

I helgen gikk sonecupen for 2010- og 2011-årgangene av stabelen og der fikk de lokale talentene mange gode opplevelser.

Det var totalt fire lag som deltok og det var Indre Østfold/Follo, Moss, Sarpsborg/Halden og Fredrikstad. Arrangementet gikk av stabelen i Østfoldhallen. Her kommer en liten oppsummering for 2011 først:

– Vi vant den første kampen mot Fredrikstad. Så ble det dessverre et tap mot Indre Østfold/Follo og i siste kamp ble det seier mot Sarpsborg/Halden. Spillerne som deltok var 16 spillere fra Moss by, og det var en miks av gutter fra Sprint-Jeløy, Rygge, Kambo, Ekholt og MFK, forteller trenerteamet til 2011-årgangen, som kan fortelle om mange gode opplevelser fra helgen:

– Det var en spent gjeng som møtte opp i garderoben i Østfoldhallen. Gutta skulle spille sin første cup på 11'er-bane og mange skulle spille i nye posisjoner med nye lagspillere som de ikke spiller med daglig. Så det var naturligvis mye nerver i starten, som spillerne måtte kontrollere. Gutta kjempet godt sammen og det var sterkt å komme på 2. plass i denne cupen. Vi skal sammen være stolte over at vi klarte to seiere mot så gode lag, som også har et stort nedslagsfelt å plukke spillere fra. Det viser hvor mye kvalitet det er i Moss by på dette 2011-kullet. Trenerteamet er stolt over det vi sammen klarte å prestere, oppsummerer de.

2010-gjengen leverte også en super cup og endte med to tap og én seier. Laget besto av spillere fra Moss, Sprint, Kambo og Ekholt.

Vi gratulerer så mye med prestasjonene til 2010 og 2011 og ønsker lykke til videre!