Blytung dag på jobben

Vi taper 4-2 mot KFUM

I sommersola på Ekeberg, gikk vi ut i 100 og Anas får endelig hull på årets byll bare etter 11 minutter. Kristian spiller opp Aksel Aksel i midten, som flikker den videre til Anas, som fra skrott hold setter den forbi KFUM-keeperen.

Vi klarer ikke å drepe kampen med en ny scoring og 0-1 står seg til pause etter en jevnspilt første omgang.

Vi får en verst tenkelig start, da KFUM får straffe etter 48 minutter. Mathias er på ballen, men må se den gå i mål og det står 1-1. Det bølger frem og tilbake og i det 56 minutt, tar Claudio KFUM-backen på en løpetur som ender med en felling og straffe til Kællane. Anas går frem for å øke til 1-2, men dessverre så sitter den for løst og keeper redder.

Vi klarer ikke å stå løpet ut, og dermed øker KFUM til 2-1 etter 79 minutter. Kællane viser moral helt inn, og Claudio header inn en utligning etter 89 minutter. Vi går derfor for 3 poeng, men det er KFUM som nok en gang øker 4 minutter på overtid. Vi prøver nok en gang å gå for en utligning, men det endre med at KFUM kontrer på oss og de setter inn 4-2 som blir sluttresultatet.

Nå Drøbak Frogn i cupen på onsdag, som vi skal tilnærme oss på en profesjonell måte, og som skal gi oss en god opplevelse igjen, før Raufoss tar turen til Melløs 2. pinsedag.