Bli med på fotballfesten på Melløs

Søndag 5. november braker det løs mellom Moss FK og Fredrikstad på Melløs Stadion. Vi gleder oss enormt og håper at du vil være med på festen. Nå skal vi sammen heie Kællane fram til tre poeng!

FFK sikret nylig opprykket til Eliteserien, men sesongen er ikke ferdigspilt og Kællane har ingen planer om å legge til rette for FFK-jubel på Melløs. Tvert imot. Dette er et tradisjonsrikt oppgjør som har skapt stor publikumsinteresse tidligere.

Også denne gangen er interessen stor - fra begge byer. Vi håper selvfølgelig at det blir så mange mossinger på tribunen som overhode mulig.

– Vi har solgt 1896 billetter så langt, så interessen er stor. Men det er kapasitet på 3254 tilskuere til dette oppgjøret, så det er fortsatt plasser igjen. Jeg gleder meg til denne dagen og håper at vi får en skikkelig folkefest, sier daglig leder i Moss FK, Christian Ausland.

I tillegg skal en rekke sponsorer skape aktivitet foran stadion og vi krysser selvsagt fingrene for at værgudene innfrir.

– Mange sponsorer skal stille med stand, og skape god stemning og artige aktiviteter foran stadion. Flere av bedriftene har avdelinger i både Moss og Fredrikstad, og de skal stå sammen foran stadion før matchen. I tillegg skal Øyvind Fridtjofsen kjøre rundt med MFK-beachflagg og pynte byen i forkant. Dette blir skikkelig gøy, sier mangeårig aktiv i markedsavdelingen i Moss FK, Siv Holder. 

Bli med på festen - kjøp billetter her!

Men først og fremst er det kamp til helgen borte mot Åsane. Da kan MFK sikre plassen i OBOS-ligaen. Det er utvilsomt noen spennende dager i vente.

Annonse fra Obos-ligaen: