Alt du trenger å vite om Folkets kamp

Det har kommet en del spørsmål knyttet til seriekampen som spilles førstkommende lørdag, eller Folkets kamp som det heter. I denne artikkelen har vi forsøkt å samle all informasjon, slik at det blir enklest mulig. For det er ingen tvil om at Moss Fotballklubb kjører i gang med en skikkelig fotballfest!

Folkets kamp er et kjent konsept - også kjent som Publikumskampen og Fokuskampen fra tidligere. Der bidrar næringslivet med et bestemt kronebeløp per tilskuer, noe som gjør at det blir gratis inngang for samtlige denne dagen.

Men det er viktig å hente ut gratisbillett i forkant, for det kan fort bli fullt på stadion. Kællane har gjort det meget bra i OBOS-ligaen så langt i år og ligger på en solid 5. plass. De er med andre ord med i toppkampen. Tilskuerkapasiteten på Melløs er 3180 og allerede nå er det nesten hentet ut 2400 billetter. Billett kan du hente ut ved å trykke her. Alle som har sesongkort trenger ikke å tenke på dette.

Norsk Toppfotball velger også å gjøre noe ekstra denne dagen, for de har nemlig lagt opp til å arrangere Fanzone som er et kostnadsfritt aktivitetstilbud for barn og unge.

MYE MORO: Norsk Toppfotball kommer med Fanzone til Melløs.
MYE MORO: Norsk Toppfotball kommer med Fanzone til Melløs.

I tillegg kommer også U16 Norgesmester i freestyle fotball, Emma Rudberg. Hun er en av verdens beste jentetriksere, så dette blir stas. Emma kommer til å ha trikseshow og en liten trikseskole for barna.

TRIKSING: Det blir triksing med Emma Rudberg på Melløs til lørdag.
TRIKSING: Det blir triksing med Emma Rudberg på Melløs til lørdag.

Det kan med andre ord være lurt å sette av litt tid til lørdagens mossekamp. Fanzone starter cirka to timer før avspark, altså klokken 14:00. Oppgjøret mellom Moss og Aalesund starter da klokken 16:00.

Da får vi også besøk av tidligere MFK-spiller Claudio Braga, som nå spiller for AaFK.

Dersom du ønsker å bidra med et kronebeløp til Folkets kamp, enten som privatperson eller bedrift, kan du kontakte Christina i MFK på mail [email protected].

Helt til slutt: Håper vi sees på Melløs til lørdag!

Annonse fra Obos-ligaen: