Unggutta slipper til i MFK

Det har blitt flere A-lagsdebuter så langt i 2024-sesongen - både i cup- og seriesammenheng. Det er ingen tvil om at det gror godt i klubben.

– Det er så utrolig gøy, sier utviklingsansvarlig i MFK, Jacob Berg.

Han har hatt gleden av å følge de eldste i utviklingavdelingen i lang tid og synes det er stas at A-lagets trenerteam stadig gir talentene muligheten til å vise seg fram på store arenaer.

I OBOS-ligaen har både Altin Lajqi (17) og Harald Linnebo Race (19) fått sine debuter. Sistnevnte har faktisk blitt byttet inn i tre av de fem seriekampene, mens Lajqi har kommet inn i to av dem. I de to cupkampene mot Sprint-Jeløy og Råde startet dem begge to.

I oppgjøret mot Sprint fikk også Michee Mayonga (16) og Ahmed Saaty (16) sine debuter. De to gutta nærmer seg også spilletid i OBOS-ligaen, for de har begge vært i kamptroppen (på benken).

– De har alle levert veldig bra. Det er jo også årsaken til at de får muligheten til å være med på treninger og kamper jevnlig, og nå også fått debutene sine offisielt. Samtlige har hatt god utvikling i år, skryter Jacob Berg.

I tillegg er det viktig å nevnte 18-årige Oliver Stavdal, som de fleste ble kjent med i fjorårets sesong. Så langt i år har han startet to kamper i OBOS-ligaen og gjort sakene sine bra på midtbanen. En spiller som er i stor utvikling om dagen.

Vi må også legge til at både Henrik Funderud (18) og Blerton Isufi (18) bidro i oppkjøringen til årets sesong og er to spillertyper som det utvilsomt blir interessant å følge i tiden fremover.

Med andre ord: Det skjer mye spennende i klubben om dagen, noe rekruttlaget i 4. divisjon er et godt bevis på. Der står Moss II foreløpig med full poengpott etter tre kamper. A-laget i OBOS-ligaen står med seks poeng etter fem kamper, altså det samme som de gjorde etter like mange serierunder i 2023-sesongen.

Annonse fra Obos-ligaen: