Poengdeling mellom Start og Moss

(Start-Moss FK 0-0) En tøff batalje endte med uavgjort, og ett poeng til Moss.

Aktive første minutter hvor begge lagene hadde hver sine sjanser, men ingen evnet å ta ledelsen. Etter halvtimen spilt kom Start på en overgang. Start-spiller (og tidligere MFK-spiller) Alagie Sanyang fikk en lang berøring på ballen, og Håpnes brøt ballen. Start-spilleren fullførte derimot bevegelsen og feiet ned Håpnes. Det oppsto litt tumulter, og Sanyang mottok etter hvert det røde kortet. Håpnes kom seg på beina igjen, men måtte dessverre byttes ut like etter. 

Lagene gikk til pause på stillingen 0-0. Etter utvisningen til hjemmelaget tok temperaturen i kampen seg opp en del i kampen, og dommeren delte ut flere gule kort til hvert av lagene. 

Gjennom hele den andre omgangen forsøkte Moss å sette et trykk på hjemmelaget, med én spiller mer på banen. MFK hadde flere gode sjanser mot slutten av kampen, men evnet ikke å få presset ballen i mål. Dermed endte også det andre oppgjøret mot Start denne sesongen med et 0-0-resultat. 

Kommende søndag (1. oktober) kommer Hødd til Moss. Da er det duket for ny hjemmekamp på Melløs, og Kællane er klare for å jakte 3 nye poeng på eget gress.

Vi håper å se deg der, kom på kamp!

Arkivfoto: Christian Thuesen