MFK topper tabellen etter fire kamper i Cup No. 1

Det går så det suser for MFKs G2009-lag i Cup No. 1 i Danmark. De er ubeseiret etter fire kamper i gruppespillet og leder foreløpig tabellen.

Tirsdag ble Ålgård beseiret med resultatet 15-0, noe som ga mosseguttda en strålende start på turneringen. Og moroa fortsatte i dag.

Det ble to nye seiere og én uavgjort, noe som gjør at MFK nå er på toppen av tabellen etter fire kamper. De to beste lagene i puljen kommer til A-sluttspill på fredag, mens de resterende kommer til B-sluttspill.

Hovedtrener Bjørn Erik Carlsen oppsummerer dagens slik:

– Dagen i dag startet med en tøff kamp mot Ås som ble 2-2 . Vi kom under 0–1 tidlig i kampen, men jobbet oss inn i matchen og utlignet til 1-1, og det ble pauseresultatet. Noen minutter inn i 2. omgang ble det 2-1 til oss og det holdt til minuttet gjenstod av kampen. På uforklarlig vis klarte dommer å dømme straffe nok en gang til Ås og ikke corner som det jo egentlig var. Det var nemlig ikke noe kroppskontakt. Men når det er sagt skal Ås ha skryt for god innsats og det var helt greit med uavgjort, sier han og fortsetter:

– Kamp nummer 2 i dag ble seier 2-0 mot Marin FC USA noe som var litt i underkant da vi egentlig burde scoret fem mål. Store sjanser ble misbrukt dessverre. Men nok en seier og bedre spill en mot Ås.

– Kamp nummer 3 ble seier 6-0 til oss over IF Skjold. Her spilte vi god fotball til tider og kontrollerte kampen fullstendig. Én siste kamp gjenstår i puljespillet i morgen og der satser vi på nok en seier og forhåpentligvis puljeseier, avrunder Carlsen.

Vi ønsker lykke til med fortsettelsen i Danmark!

MYE JUBEL: Mossegutta har gjort en strålende innsats så langt i Danmark.
MYE JUBEL: Mossegutta har gjort en strålende innsats så langt i Danmark.

 

Annonse fra Obos-ligaen: