MFK Care

Vi har over flere år jobbet med veldedige prosjekter. Alt dette legges nå inn under MFK Care for enklere å kunne fortelle om samarbeidene vi har med ulike organisasjoner. MFK Care har som mål å ta et ekstra samfunnsansvar.

MFK Care er startet først og fremst fordi vi ønsker å gjøre en forskjell for de som trenger det. MFK Care er opptatt av å favne bredt og til mange ulike grupper i samfunnet. Vi økte fokuset i 2016 da vi så at dette betyr mye for de som er med. Det som er selvfølgelig for deg og meg er faktisk ikke det for alle i samfunnet. Vårt mål med organisasjonen er å gi noe tilbake og også å øke aktiviteten i tiden fremover. Homestart har vært med oss en stund.

– Vi ser at det er mange som ikke får ta del i det som er en selvfølge for mange. Vårt samarbeid med MFK Care har betydd mye for de familiene og barna som får komme på kamp og ta del i opplevelsene på Melløs, sier leder i Homestart Ingvild Vatne

Trykk her for å lese saker om MFK Care og noen av prosjektene.

MFK Care har foreløpig følgende prosjekter:

MFK Gatelag

Personer som har eller har hatt rusproblemer trener to ganger i uka og deltar på serier og turneringer.

Les mer om Gatelaget og se videointervjuer med de ulike samarbeidspartnerne, samt de to første spillerne.

Lurer du på noe, eller ønsker å bli med? Kontakt hovedtrener for gatelaget Thomas Klausen på telefonnummer 47401078.

Frivillighetssentralen Eldre liv

Mange eldre mennesker er ensomme og har liten sosial omgang. I samarbeid med Frivillighetssentralen har vi åpent Melløs som en arena for opplevelser og sosialt samvær. Hvis man ikke kommer seg til Melløs selv er vi behjelpelig med transport. Kanskje treffer man en klassekamerat eller tidligere bekjente eller kanskje man treffer nye venner, slik at man får tilbake litt av det sosiale livet. Frivillighetssentralen Moss holder til i Skoggata 24.

Home Start

Ideen bak Home-Start er at familien har behov for en likeverdig person, som selv har foreldreerfaring, og som kan dele gleder og sorger med familien. Familiene definerer selv hva de trenger støtte til. Det er mange som ser på det å gå på Melløs for å se kamp med familien som en selvfølgelighet. Det samme gjelder ikke for alle.

Les mer om Home Start her.

Rosa sløyfeaksjon

Sponser billetter til deres aktiviteter hvor deres inntekter går uavkortet til Rosa sløyfe. For eksempel arrangerer Øre Dartklubb turnering hvor noen av premiene er billetter til MFK-kamp og alle inntektene går da uavkortet til Rosa sløyfe.

Les mer om Rosa sløyfeaksjon her.
Her kan du gå til Øre Villa Kro sin facebookside.

Skjelfoss Psykiatriske Senter

Skjelfoss Psykiatriske Senter har muligheten til å benytte Melløs og våre arrangementer og prosjekter som en del av tilnærmingen tilbake til samfunnet for sine beboere. Det kan være å selge pølse i vaffel ifbm kamp, selge egenproduserte supporterartikler og egentlig bidra med hva som helst. Det kan være så enkelt som å tørre å komme på kamp. Det er ikke nødvendigvis så enkelt for beboerne på Skjelfoss som det er for andre. Vi er meget glade for å ha fått med oss noen spillere fra Skjelfoss på MFK Gatelag.

Les mer om Skjelfoss Psykiatriske Senter her.

SFO for 2-4 trinn Bytårnet skole

Dette er et samarbeid med Moss Kommune og Bytårnet skole. Hver torsdag har vi to timer med denne gruppen hvor vi kjører en organisert treningsøkt med trenere fra klubben.

Fotballtrening for enslige flyktninger

Enslige tenåringer fra Rygge og Moss samles onsdager på Melløs. Dette er et samarbeid mellom Rygge kommune, Malakoff videregående og Moss FK.

Fotballtrening for voksne flyktninger

En gang i uka hele sommeren for å kartlegge nivået og for videre å veilede disse til passende klubber i distriktet.

Dooni-Dooni

Har du noen treningsklær som er for små? Eller en fotball du gjerne vil gi til noen som kanskje ikke har tilgang til fotballer? Eller har du en short og noen strømper som du ikke passer lenger? MFK Care ønsker å ta i mot den hånden Dooni-Dooni har strekt ut og oppfordrer deg til å donere det du har mulighet til å avse av fotballutstyr og klær, til fattige – både barn, ungdom og voksne – i Mali. Så om du har noe å gi bort så samler vi det inn nå på sommeren og utover sensommeren og høsten.

Ønsker du å donere, send mail til [email protected] eller kom innom kontoret vårt på Melløs.

Annonse fra Obos-ligaen: