Seks seire på syv kamper i sesongoppkjøringen er ikke verst, men det er fasit for MFKs A-lag. Det er med andre ord mye positivt som skjer på Melløs om dagen.

Onsdagens oppgjør mot Eik Tønsberg ble en krevende match, men utover i kampen var det hjemmelaget som festet grepet. Etter 45 målløse minutter, løsnet det i 2. omgang. Claudio Braga, "Bamba" og Vetle Hellestø scoret hvert sitt mål og sørget for en solid mosseseier.

- Det er alltid bra med seier og kampen var helt ok. Selv om Eik Tønsberg spiller på et nivå under oss, så er de et topplag i Norsk Tipping-ligaen, sa hovedtrener Thomas Myhre.

- Vi startet med tre prøvespillere som fikk vist seg fram og vi fikk øvd mye på å holde ballen i laget. I 1. omgang var vi upresise, men løftet oss etter pause. Da var vi klart best og vant, fortsatte Myhre.

Han ser stadig bedring i laget og mener de er på riktig vei. Men ukene fram mot seriestart skal likevel komme godt med.

- Vi er på ingen måte i mål. Det var mye bra som ble vist onsdag kveld, men vi har fortsatt mye å jobbe med. Vi fikk nye svar og nærmer oss virkelig. Nå skal vi jo inn i en fase hvor vi begynner å spisse litt, og om en halvannen uke skal vi ut i en tøff kamp mot divisjonskollega Asker, avrundet Myhre.

Neste kamp er ikke før 19. mars, så førstkommende helg er det teambuilding som står på planen.