A-laget har gått seirende av banen mot Sprint, Kongsvinger, Frigg, Strømmen og Ørn Horten. Det eneste tapet kom på bortebane mot KFUM tidligere i år. Det er med andre ord ingen tvil om at gutta har fått med seg mange positive opplevelser så langt.

- Det er absolutt noe vi tar med oss, for i fotball handler det om å vinne, sier Myhre, som likevel hadde mye å sette fingeren på etter matchen mot Ørn Horten på Melløs kunstgress lørdag formiddag.

MFK gikk opp i ledelsen etter socring av Leonard Getz, før Ørn utlignet til 1-1. Noah Alexandersson sørget for 2-1 rett før pause. Etter hvilen pyntet innbytter Thomas Klaussen på til 3-1 og dette ble kampens siste scoring.

- Vi var mest solide i 1. omgang og det ble ikke helt som vi ønsket etter pause. Da gjorde vi noen bytter og endret formasjon, og her fikk vi en del svar. Vi må jobbe med å levere jevne prestasjoner over lengre tid, sa Myhre etter seieren.

- Ørn Horten leverte riktig nok en god kamp og jeg tror de kommer til å bite godt fra seg i PostNord-ligaen i år. Men vi vant fortjent, selv om vi ønsker å legge lista et godt stykke over dette. Vi må se litt bak resultatene og jobbe videre, tilføyet Myhre.

Neste treningskamp er mot Eik Tønsberg på Melløs stadion til onsdag klokken 19:30.

MFKs lag i lørdagens treningskamp:
Mathias Ranmark, Leonard Getz, Stian Andersen, Emmanuel Troudart, Marius Andersen, Samuel Grey, Aleksander Håpnes, Vetle Hellestø, Noah Alexandersson, Claudio Braga og Anas Farah.

Innbyttere: Thomas Klaussen, Jørgen Solvang Nilsen og Sander Wold.