Tidligere på dagen var det usikkert om kampen i det hele tatt kom til å bli spilt. Nattens snøfall hadde lagt et tynt snødekke over kunstgresset, men heldigvis ble banen klar til kampstart. Det skulle vise seg å bli en ny opptur for Moss Fotballklubb.

Etter en litt trå start på kampen, fikk mossingene matchen inn i sitt spor. Etter cirka 20 minutter gikk MFK opp i ledelsen etter scoring av Vetle Hellestø. Kort tid etter 1-0-scoringen lyktes hjemmelaget igjen, og Claudio Braga fikk gleden av å sette inn 2-0 fra skrått hold. Dette ble også pauseresultatet.

Etter hvilen fortsatte moroa for MFK. Kabamba «Bamba» Tumba Kalabatama fikk to sjanser fra straffemerket og gjorde ingen feil. Han scoret to ganger og bidro til å sikre sluttresultatet 4-0. Han var naturligvis strålende fornøyd etter kampen.

- I starten av kampen var det Frigg som hadde spillet, men etter hvert fikk vi kampen inn i vårt spor. Da koste vi oss på banen og flyttet mye ball. Og selvfølgelig var det moro å score to ganger, sa "Bamba" med et bredt smil etter kampen.

Bare så det er nevnt: Lørdagens motstander er også et solid lag. Frigg skal også spille i PostNord-ligaen denne sesongen, men skal spille i den andre avdelingen, altså avdeling 2.

Neste kamp for MFK er hjemme mot Ørn Horten 5. mars. Se hele oversikten her.