Situasjonen er litt spesiell. Noah har flere kamper for aldersbestemte landslag i Sverige og har siden 2019 vært i stallen til Allsvenskan-laget IFK Göteborg. I fjor var han på utlån i en halv sesong til MFK for å få mer spilletid og 20-åringen imponerte stort.

MFK-trener Thomas Myhre ønsket selvsagt å beholde Noah, men å hente en spiller fra en svensk eliteserieklubb er ikke enkelt for et lag i PostNord-ligaen i Norge. Men så er det jo slik: "Den som intet våger, intet vinner".

Myhre holdt kontakten med svensken og denne uken kom alle partene til enighet. Noah Alexandersson er nå MFK-spiller de to kommende sesongene.

Lykkelig trener

- Det er fantastisk for vår klubb. Av og til må man nesten få klappe seg selv litt på skulderen, sier Myhre med et smil.

- Vi har jobbet med dette i lang tid og jeg er så glad for at vi har fått dette til. Noah er riktig nok veldig ambisiøs og skal fortsette satsingen for fullt her i byen. Vi ønsker å beholde ham så lenge som mulig, men MFK kan også bli et springbrett for ham, fortsetter MFK-treneren.

Trives i Moss

Noah Alexandersson spilte 14 kamper for Moss i fjor og scoret 4 mål. Nå står 2022-sesongen for tur og han gleder seg stort til å bidra.

- Det er veldig kult å være tilbake. Det Thomas Myhre og MFK har på gang, er noe som jeg har lyst til å være med på. Dette er et riktig valg for meg på dette tidspunktet, sier han med et smil.

I tillegg er det ingen tvil om at trivselen har mye å si. Både klubben og byen er noe som Noah har falt for.

- Jeg trives veldig godt her. Nå får jeg også mer tid her til å bli bedre kjent med byen. Det beste med MFK er at det er en familiær klubb. Jeg føler meg hjemme her og det er en klubb som kan kommer seg lett inn i, skryter han.

Vi ønsker Noah Alexandersson velkommen tilbake til Melløs!