20-åringen har gått alle gradene i Kongsvinger og fikk en rekke innhopp i PostNord-ligaen i fjor. Nå har Håpnes tatt turen videre og skal nå spille i MFK-trøya.

Han er sentral midtbane og trives med å bidra både defensivt og offensivt, og gleder seg til å bidra på Melløs denne sesongen.

- Klubben har tatt meg imot på en veldig god måte, sier nysigneringen med et smil.

- Jeg har jo ikke vært her så lenge, men jeg har vært med i et par gode treningskamper og hatt noen gode økter. Jeg er veldig optimistisk med tanke på tiden fremover. Dette er et riktig valg for meg, sier Håpnes, som for noen dager siden flyttet inn i en leilighet i byen:

- Pendlingen kan være belastende med tanke på restitueringen, så det gjør alt så mye enklere å bo i Moss. Da får jeg muligheten til å bli ordentlig kjent med byen, fortsetter han.

Hans far, Pål Håpnes, spilte også noen kamper for MFK på slutten av 90-tallet, så klubben er ikke helt ukjent for 20-årige Alexander.

- Pappa har skrytt mye av klubben og jeg vil gå i hans fotspor. Men forhåpentligvis spille flere kamper her, avrunder han med et smil.

MFK-trener Thomas Myhre er glad for å ha Alexander Håpnes på plass i troppen og ønsker å takke Kongsvinger for en god dialog.

- Alexander er en supergutt som er veldig ambisiøs, og jeg tror han vil sette sitt preg på laget denne sesongen. Jeg vil også takke Kongsvinger for en ryddig prosess i forbindelse med denne overgangen, sier Myhre.