Et nytt og spennende år er i gang og under kampen på Melløs lørdag ettermiddag ble det vist mye bra. Mossetreneren var godt fornøyd etter å ha sett sitt eget mannskap i aksjon på Melløs kunstgress.

- Det er alltid godt å få seier uansett om det er treningskamp, så det smakte godt, sier MFK-trener Thomas Myhre.

- Men Sprint bet godt fra seg i 1. omgang og det var jevnt de første 45 minuttene. Det ble litt som forventet en fysisk batalje, fortsetter Myhre.

Det var nysigeringen "Bamba" som scoret kampens første mål, og det kom på tampen av 1. omgang. Samme mann scoret også etter hvilen, i tillegg til prøvespiller Claudio Braga. Dermed ble sluttresultatet 3-0.

- De siste 45 minuttene følte jeg at vi kontrollerte og det ble en grei seier til slutt. Men det er fortsatt mye å jobbe med for oss, men det er jo naturlig siden det kun er januar-måned. Enkelte ting fungerte og andre ting fungerte ikke så bra. Det skal vi jobbe med fremover, fortsetter han.

Allerede tirsdag er det klart for ny treningskamp og den spilles borte mot Kongsvinger.

- Det blir tøft, men vi ser fram til kampen. Den kommer riktig nok tett på denne matchen og mange av spillerne har småskavanker. Så vi får se hvordan vi løser det, avrunder mossetreneren med et smil.