Det er mye aktivitet rundt A-laget om dagen og nå er altså tre nye spillere klare for å bidra i 2022-sesongen. Og vi starter med Philip Koko (22).

Han spilte faktisk sine første fotballår i Moss FK, før veien gikk videre til til Fredrikstad i 2014. I løpet av de siste årene har han sikret seg mye spilletid i PostNord-ligaen for klubber som Vard Haugesund, Kvik Halden og Levanger, men har nå vendt hjem til Moss for å bidra.

- Det er goidt å være hjemme igjen og jeg tror dette året kan bli veldig bra, sier Koko, som er kjent som en veldig hardtarbeidende spiller.

- Mine styrker er løpskraft og ballvinninger, i tillegg til at jeg har et godt driv med ball. Jeg er også aggresiv i spillestilen, sier han med et smil. 

Sammen med Philip Koko kommer også 19-åringen Samuel Gray. Han er i utgangspunktet fra Ås, men har spilt ungdomsårene i Fredrikstad FK. Nå håper han å ta nye steg på Melløs og mossetrener Thomas Myhre har klokkertro på 19-åringen.

- Samuel spilte alt i 3. divisjon for FFK 2 i fjor. Han er en meget godt trent venstreback med utviklingspotensial. Veldig gode referanser på treningskultur og god venstrefot og fart, skryter Thomas Myhre.

I tillegg har høyrebacken Marius Andresen (22) signert en 2-årsavtale med Moss.
 
- Han kommer fra Lørenskog IF og er en meget hurtig høyreback med god fysikk og stor arbeidskapasitet. Han kan også spille høyre stopper, forteller Myhre avslutningsvis.
 
Vi ønsker de tre gutta velkommen til Moss Fotballklubb!