- Vi er en klubb med små ressurser. Men dersom vi kan tilby en jobb og et bosted, vil vi stå mye sterkere. Så nå kommer vi med en appell til bedriftene i byen og mossefolket, sier en håpefull mossetrener.

Tidligere har jobber innen blant annet lagervirksomhet, skolen, dagligvarehandel og treningssenter vært en god kombinasjon.

- Man kan jo ikke leve av fotballen her i MFK, så vi er avhengig av å kunne tilby spillerne noe på dagtid. Dette vil være seriøse unggutter fra oss som kan gå inn og gjøre en god jobb. Dette skal også være en vinn-vinn-situasjon, så bedriftene skal ikke være redde for å skrive avtaler med oss. Vi finner gode løsninger med prøveperioder for å se at alt fungerer som det skal, fortsetter Myhre.

Bosted for spillere

Når det gjelder bosted, har klubben vært så heldige og hatt mange gode vertsfamilier de siste årene. Sist denne sesongen.

- I år har vi hatt god erfaring med å ha vertsfamilier, hvor spillerne har vært inne og trivdes stort. Men vi er åpne for mye. Dersom det er noen som har en sokkelleilighet, kjellerstue, hybel, bofellesskap, en bolig som står tom eller liknende, så kontakt oss gjerne. Vi har begrenset med ressurser, men en kompensasjon har vi mulighet til å bidra med, sier Myhre.

- Fra oss vil det komme gode leietagere og vi skal opptre ordentlig, tilføyer han.

MFK-leder Geir Hagnes har klokkertro på at dette kommer til å bli en god løsning for alle parter og krysser fingrene for god respons.

- Skal vi klare å tiltrekke oss spillere, må vi ha hjelp av byen og næringslivet. Tidligere har vi hatt suksess med dette, så vi har trua nå, sier Hagnes avslutningsvis.

Så, dersom du har en bedrift med mulighet for å tilby en jobb eller et potensielt bosted for en av klubbens spillere, send gjerne en mail til geir@mossfk.no.