Før jul ble trenerteamet og adminisgtrasjonen i MFK forsterket betraktelig. Rocky Paula ble ansatt som toppspillerutvikler og assistenttrener, Bengt Eriksen ble ansatt som daglig leder og Tor Anders Brenno ble klar for klubben. Sistnevnte skal være klubbkoordinator, trener for 07-årgangen og ha ansvaret for FFO-satsingen i MFK.

I tillegg har trenere i yngres avdeling og erfarne trenerkoordinatorer blitt signert, så det er ingen tvil om at aktiviteten har vært høy.

- Møtevirksomhet er det fortsatt hver eneste dag, selv om det er romjul. Vi i trenerteamet jobber nå sammen med klubbens daglige leder med potensielle spillere inn og hvem som skal være med videre, forteller Myhre og fortsetter:

- Vi er i konkrete kontraktsforhandlinger med flere spillere. Vår målsetning er å lande flesteparten før oppstart i januar og at majoriteten i stallen da er på plass. Men noen vil kunne komme i januar og begynnelsen av februar. Vi har invitert inn noen spillere som skal trene med oss og vi kommer til å ta avgjørelser fortløpende. Vi er veldig trygge på at vi kommer til å få en konkurransedyktig stall den kommende sesongen, forteller Myhre.

Ambisjonene for 2022 er også store, selv om det er vitkig å holde beina godt plantet på jorda.

- Vi er i ferd med å legge en plan på tre år, som handler om at vi skal tilbake til norsk toppfotball. Vi skal være bedre enn i fjor og ønsker oss opp på øvre halvdel av tabellen, avrunder mossetreneren.