- Jeg har fått et godt inntrykk av klubben og det er et stort ønske om å bli bedre her i Moss FK. Det trigger meg, sier Bengt Eriksen, som i 2022 tar over som ny daglig leder på Melløs.

Eriksen er tidligere fotballspiller og trener, og mange kjenner ham nok igjen fra Eurosport sine fotballsendinger hvor han i den siste tiden har vært ekspertkommentator.

Eriksen kjenner MFK-trener Thomas Myhre godt fra før og ser fram til å starte på det han anser som et svært spennende prosjekt.

- Jeg har hatt kontakt med Thomas lenge og jeg ser fram til å sparre med en trener som er ambisiøs. Jeg skal prøve å løse jobben som daglig leder på best mulig vis og må ha klare prioriteringer. Det vil blant annet være viktig for meg  å bidra til og gjøre A-laget bedre. Da vil interessen øke hos alle - alt fra unge til voksne, fortsetter fotballprofilen.

Hovedtrener Myhre er superfornøyd med signeringen.

- Dette er en særdeles bra fotballmann. Jeg kjenner ham godt og det er en meget god signering for oss som klubb. Bengt har masse erfaring og kompetanse, og kommer sikkert til å bidra til å ta oss i riktig retning. Jeg gleder meg veldig, sier MFKs hovedtrener.

Vi kommer tilbake med flere oppdateringer i dagene som kommer - både med tanke på spillersigneringer og ambisjoner for 2022. 

Vil du lese mer om klubbens nye ansettelse, kan du gjøre det i Moss Avis ved å trykke her. 

FOTO: NFF