Den fotballglade 48-åringen har god kjennskap til fotballmiljøet i Østfold og har hatt mange ulike roller i forskjellige breddeklubber som Askim og Korsegård. Han kjenner hovedtrener Thomas Myhre fra tidligere, da de både har spilt og hatt treneroppgaver sammen. Han har så å si drevet med fotball hele livet og verdsetter mye mer enn det som skjer på banen.

Tor Anders Brenno tenker klubb som helhet og at alle er like viktige for å få det til å fungere. Nå skal han være klubbkoordinator, trener for 07-årgangen og ha ansvaret for FFO-satsingen i MFK.

- Jeg kommer til å jobbe utrolig hardt for akkurat dette. Jeg hadde flere tilbud fra andre klubber, men det var enkeltheten i Moss FK som fristet meg. Alle er imøtekommende og inkluderende, og det er en glød her. Min ambisjon er at vi alle skal dra i samme retning og lytte til hverandre. Vi skal ikke opptre belærende, sier nysigneringen, som gleder seg til å ta imot folk på MFK-Brakka.

Brenno kommer nemlig til å jobbe mye dagtid, kombinert med noen oppgaver på kveldstid.

- Jeg mener brakkelivet og garderobekulturen er utrolig viktig. Og vi skal kunne være enige og uenige, være triste sammen og juble sammen. Vi skal kose oss med pølse i vaffel eller bare pølse i lumpe. Vi skal få fram sjela som ligger her og dyrke mossekråka. På Melløs skal det også være akseptert å være annerledes. Man skal aksepteres for den man er, understreker han.

- Stikk innom her og ta en kaffe. Jeg vil være med å lage liv, tilføyer han med et smil.

Vil ha godt klubbsamarbeid

En annen oppgave som Brenno gleder seg til å ta fatt på, er å dyrke samarbeidet med de lokale klubbene.

- Ja, klubbene i nærområdet skal føle en tilhørighet til dette stedet. Man skal være trygg på å bli ivarettat i nærmiljøet sitt og det er flere ting vi kan bli bedre på. Vi trenger tid, men vi skal framover. Jeg gleder meg til å reise rundt å bli kjent med klubbene i byen. Vi skal ikke inn for å ødelegge lag, vi skal sørge for god satsing sammen, sier han.

Tor Anders Brenno blir også MFKs representant i forbindelse med bylag.

Stolt leder

MFK-leder Geir Hagnes er naturligvis superglad for å ha en person som nå kan fylle alle disse oppgavene i en hundre prosent stilling.

- Det blir fantastisk med en person som kan være her på dagtid. Og vi som klubb skal selvsagt legge til rette for videre kursing i trenerfaget, slik at vi blir enda sterkere som klubb - både i yngres avdeling og på seniornivå, sier Hagnes.

- Det er bare å ringe meg eller ta turen innom MFK-Brakka. Jeg gleder meg skikkelig, avrunder Brenno.