Stian Andersen har virkelig vært en trofast bidragsyter på Melløs. Den solide forsvarsspilleren er en type som har levert både på og utenfor banen, og det er ingen tvil om at forholdet til MFK har blitt sterkt. Derfor var det ikke vanskelig å komme til enighet om en ny kontrakt.

- Tiden har gått ekstremt fort og jeg har hatt det gøy her. Forhåpentlig blir det enda bedre opplevelser i tiden som kommer, forteller Andersen med et smil.

- Det er en herlig gruppe å være sammen med hver eneste dag. Jeg trives veldig godt på Melløs og merker at jeg har en veldig sterk tilhørighet til MFK. Det som er spesielt med klubben er først og fremst alle folkene som bidrar og følger oss. Kråkevingen støtter oss i hver eneste kamp og betyr veldig mye. Materialforvalterteamet gjør en kjempegod jobb for A-laget og fasilitetene her er enorme. Man merker at det sitter historie i veggene her og forhåpentligvis skaper vi ny historie i årene som kommer, fortsetter 22-åringen.

En person som virkelig setter pris på signaturen til Stian Andersen, er hovedtrener Thomas Myhre.

- Stian var en spiller vi ønskert videre og vi har vært i dialog siden sesongen sluttet. Det er veldig positivt for oss at han vil være med videre i to nye år. Stian er en kulturssetter og han ønsker seg videre oppover - akkurat som vi ønsker. Han er i sin beste alder og nå skal vi ta nye steg sammen, skryter Myhre.