Hovedtrener Thomas Myhre signerte i forrige uke en kontrakt som gjør ham til MFK-trener de neste tre årene og den tidligere toppkeeperen er i full gang med arbeidet for neste sesong. Første brikke på plass er assistenttreneren, og valget falt på Rocky Paula fra Sarpsborg.

Han har trent aldersbestemte lag i Sarpsborg 08 i fem og et halvt år, i tillegg til at han har flere år bak seg som spiller. Nå ser han frem til spennende oppgaver på Melløs, hvor han også skal bidra til å veilede unge talenter.

- Rocky skal inn i en 50 prosent stilling og skal i hovedsak bidra til å utvikle spillere på A-laget og jobbe inn mot kamper og treninger, forteller Myhre og fortsetter:

- I og med at han også skal fungere som en toppspillerutvikler, gir vi et klart signal på at vi ønsker å utvikle egne spillere. Rocky har god erfaring fra Sarosborg 08 og er kretslagstrener i Østfold. Nå tar han steget opp på A-lagsnivå, noe som blir en ny erfaring for hans del. Dette er en skikkelig vinn-vinn-situasjon og jeg har klokkertro på at dette blir en veldig god match, sier Myhre.

Rocky Paula jobber i tillegg på lageret til Europris, så denne trenerjobben skal kombineres med dette. 31-åringen fra Sarpsborg setter enormt pris på muligheten han har fått på Melløs.

- Jeg takker så mye for tilliten. Dette er kjempestort, sier han.

- Jeg vil opp og fram, og dette prosjektet vil jeg virkelig være med på sammen med Thomas Myhre og Even Juliussen. Jeg gleder meg veldig, avrunder den blide nysigneringen.

Flere nyheter fra MFK kommer fortøpende!