- Jeg har så stor tro på prosjektet her i MFK og jeg trigges av at klubben vil opp og fram. Min ambisjon er at vi skal tilbake i norsk toppfotball, men at det må skje på en ryddig og økonomisk forsvarlig måte, forteller Myhre, som er et kjent fjes på Melløs.

Den tidligere proffkeeperen har i år vært sportssjef i klubben, og hadde i tillegg ansvaret for A-laget i høstsesongen. Laget endte til slutt på en 10. plass på tabellen.

- Vi har evaluert året og jeg føler at klubben og jeg snakker det samme språket når det kommer til struktur og grunnlag for å bygge en prestasjonskultur. Vi har en klar plan om å komme tilbake i norsk toppfotball og det er langsiktighet i tankegangen vår. Derfor er det skrevet en treårskontrakt, forteller han.

Det har riktig nok ikke kommet så mange nyheter fra A-laget i det siste, men det betyr ikke at det har skjedd lite. Myhre og resten av apparatet har jobbet intenst med spillerlogistikken.

- Vi har egentlig jobbet med spillerlogistikken siden i høst og er med andre ord godt i gang. Vi har snakket med alle spillerne og jeg regner med at vi kan komme med flere nyheter i løpet av kort tid. Ikke bare når det gjelder spillere, men også administrasjonen i klubben, avrunder Myhre.

MFK-leder Geir Hagnes er strålende fornøyd med avtalen som nå er gjort.

- Det er veldig gledelig at både Thomas og Even (Juliussen) fortsetter. Styret besluttet tidligere i uken at det var dette vi ønsket og det er viktig for klubben med kontinuitet, forteller Hagnes. 

Les mer om saken i Moss Avis! Foto: Helge Kjøniksen