Moss FK vil takke trenerne og støtteapparatet for G 16-laget i interkretsserien for en godt gjennomført sesong. Trenerne, med støtteapparat, sier takk for seg etter endt sesong. Vi hadde selvsagt ønsket at de fortsatt kunne bidra i klubben, men våre veier skilles etter denne sesongen. For trenerne venter det nye utfordringer i andre klubber, og vi ønsker de lykke til og håper de kommer tilbake med ny inspirasjon og bidrar til at Moss FK yngres tar nye steg.

Årets trenerteam, med Håkon Johansen og Kim Andersen i spissen, ble KM-mestere i 2020 som Gutt 15, og kvalifiserte inn til interkretsplassen som G16-lag i 2021. Spillertroppen, de nevnte årene, har vært på ca 23 spillere, med svært liten avgang i troppen. Det vitner om et godt og utviklende trenings- og kampmiljø. Svært mange av disse spillerne vil utgjøre stammen i juniorstallen for 2022, en spennende årgang for MFK.

Trenerne Håkon Johansen og Kim Andersen har hatt med seg Dennis Enerhaugen og som assistenttrener. Knut Werner Bunes, Morten Eriksson og Ole Christian Berg har vært et solid støtteapparat.

Tusen takk for innsatsen og lykke til videre!