Thomas Myhre og Even Juliussen har vært gjennom en grundig prosess for å legge til rette for at Moss FK ivaretar alle spillerne på de yngste lagene og at satsingen foregår på en god og ryddig måte. Neste sesong kommer en ny modell for satsingen.

De tre eldste lagene i MFK vil fra neste sesong være G15, G17 og G19. Myhre forteller grundig hvordan dette skal foregå:

- G15-laget (07-årgangen) er en knallsterk årgang som har høye ambisjoner. Her skal det kjempes om å blir kretsmestere og havne i interkretskvalifisering neste år. Årgangen vil bestå av et elitelag og et breddelag, sier han.
 
Når det gjelder G17 og G19 vil dette bli klubbens juniorlag.
 
- G17-laget vil bestå av et elitelag og et breddelag (dersom vi har nok spillere) med spillere fra 2003-2006. Her blir det også en hospiteringsordning for 07-årgangen. G19-laget vil satse hardt for å kunne kvalifisere seg til interkretsserien i 2023 og vil også bestå av spillere født fra 2003-2006, fortsetter Myhre.

- Men så er det jo slik: Er man god nok, er man gammel nok, tilføyer han.

Moss FKs 06-årgang skulle i utgangspunktet spille interkretskvalifisering i desember i år. Dette var et samarbeidslag som skulle representere MFK i kvaliken.

- Vi kommer ikke til å spille kvalifiseringen. Vi er dessverre for få spillere i 06-årgangen, noe vi har tatt hensyn til med tanke på neste år. Vi mener dette er en god løsning og har troen på at neste års modell blir riktig for klubben, forteller Thomas Myhre avslutningsvis.

Flere nyheter vil for øvrig komme fra klubben i løpet av de neste ukene. Vi gleder oss til tiden fremover!