Multiconsult er et velkjent og godt etablert firma i Østfold, og de er faktisk et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Firmaet har cirka 3000 dyktige medarbeidere og tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Nå er Multiconsult, som har kontor i Møllebyen i Moss, klar for å bidra i Moss Fotballklubb på nytt etter en periode borte. De har tidligere hatt lang tradisjon for å være på lag med Moss fotballklubb, så det er hyggelig at de er tilbake.

- Det er viktig for oss å være delaktig der vi har kontorer. Vi må synliggjøre oss og være en del av sponsornettverket i MFK, forteller leder for marked og salg Katrine Reiersen.

- Vi er opptatt av det som skjer i Moss og det er viktig for oss å fortelle at vi har et lokalkontor her, tilføyer hun.

Siri Fause, som er seksjonsleder i Multiconsult Moss, nevner flere av de lokale prosjektene som de har vært en del av de siste årene. Og det er ikke småtteri.

- Vi har for eksempel vært involvert i prosjektet på Parkteateret og byggeprosjektene Tribunen, Verket og Rosenvinge. For oss er det også viktig å vise hva vi har vært og er en del av, forteller Fause, som i tillegg har fått med seg litt av de sportslige prestasjonene på Melløs i år.

- Alle byer har jo et fotballag og vi håper jo at Moss havner enda høyere på tabellen neste år, avrunder hun med et smil.