Tveter har bidratt på mange forskjellige måter i MFK de seks siste årene og prosjektene har han virkelig lagt sjelen sin i.

- Tiden i MFK har gått ekstremt fort. Fra jeg kom inn i desember 2015 til i dag så har jeg vært med på veldig mye forskjellig. Alt fra inkluderingsfotball på Bytårnet, til gatelaget og A-laget. Jeg har hele tiden tenkt at jeg skulle legge ned min del av jobben, og så skulle noen andre få ta over stafettpinnen. Nå har jeg gjort mitt for denne gang, sier han og fortsetter:

- Det morsomste har vært å jobbe tett på unge spillere og hjelpe dem med å nå sitt potensial. Som trener har jeg vært med på tre opprykk og ett nedrykk, med opprykket med rekruttlaget i 2018 som det største høydepunktet. Videre var det veldig moro å trene juniorlaget sammen med Kjetil Jensen mellom 2016-2018. Å være assistent på A-laget i 2019 og videre jobbe tett med Mario (Jovic) og Kristoffer (Kolsrud) på kontoret i 2020 er andre høydepunkter, mimrer han.

Miljøet på Melløs

Med mange ulike roller i MFK, har André Kraft Tveter også skaffet seg et sort nettverk på Melløs. Selv om nye oppgaver i karrieren videre blir spennende, er det mye han kommer til å savne.

- Jeg kommer til å savne folka på Melløs. De som er der hver dag og sørger for at Melløs er et levende sted. Fra "matrixteamet" til eldres avdeling, Rapid og kommunen. Og selvfølgelig engasjementet til Kråkevingen, smiler Tveter, nesten litt i frykt for å utelate noen.

Alt for gatelaget

Prosjektet med gatelaget har opptatt mye av tiden til Tveter. Han har stått på for å holde det viktige tilbudet i gang og han har bidratt med mye og lært vel så mye underveis.

- Reisen med gatelagsprosjektet har vært veldig fin. Fra den spede begynnelse i 2017 til at vi i dag har en god kjerne av spillere som har hatt en enorm utvikling siden vi startet. Da tenker jeg ikke først og fremst på fotballmessig utvikling. Jeg er stolt av at selv om vi sportslig har tapt mange kamper, så har vi hatt et utrolig godt samhold og et miljø hvor folk har fått lov til å være seg selv og vise sårbarhet og omtanke. Jeg ønsker allikevel at gatelagsprosjektet videreutvikles ytterligere, for dette er et tilbud som betyr enormt mye for deltakerne, forteller han.

- Ikke bare det, men vi har også forskning som viser at gatelagsmodellen fungerer som rehabilitering. Jeg håper at vi i framtiden blir en enda tydeligere integrert del av Moss by sitt tilbud for personer med utfordringer tilknyttet rus og psykiatri, avrunder André Kraft Tveter.

MFK-leder Geir Hagnes er strålende fornøyd med jobben som er gjort gjennom disse årene og ønsker Tveter lykke til på veien videre.

- Det har vært en fornøyelse å ha Andre på laget det året jeg har vært styreleder for klubben. Andre er dedikert og alltid positiv til å ta på seg nye arbeidsoppgaver. I tillegg til Gatelaget har han det siste året bidratt sterkt ifm. gjennomføring av fotballskole, planlegge for fotballfritidsordning og innenfor flere andre området som ligger under MFK-care paraplyen. Det er alltid trist når noen sier farvel, men vi ønsker selvsagt Andre lykke til videre og regner med at vi sees på Melløs til mange gode fotballopplevelser, sier Hagnes.