Styreleder Geir Hagnes er veldig taknemlig og glad for at Europris har valgt å forlenge samarbeidet med Moss Fotballklubb for 2022-23.

- Det er fantastisk at Europris er med som partner i 2 nye år. Vi er veldig glade for å ha med en så stor aktør på laget.  Denne tidlige signeringen er med å skape økonomisk forutsigbarhet for klubben og skaper god kontinuitet i partnersamarbeidet. 
Vi gleder oss til mange fine stunder sammen på Melløs i de neste to årene. 

Jon Boye Borgersen fra Europris har følgende kommentar:

- At vi har vårt nye og flotte hovedlager i Moss er grunnen til at vi har en sponsoravtale med MFK. Som en stor aktør i byen er vi nesten forpliktet til å være med. Hvis ikke vi er med, hvem andre skal da stille opp? Med vårt sponsorat ønsker vi å forsterke vår lokale forankring og tilhørighet til klubben og Moss by, som igjen skaper engasjement, stolthet og en verdiøkning til byen. Når det gjelder vårt sponsorat vil profileringen av logo på drakten også ha en verdi ved at vi får eksponert Europris logoen til flest mulig potensielle kunder over hele Norges land, både via TV-sendinger, bilder i media, og mot publikum på de ulike kamparenaene.