Asker måtte tåle favorittstemepelet før dagens kamp på Føyka stadion. De lå på 3. plass på tabellen og tre poeng ville sende dem et lite steg nærmere 2.-plassen og sjansen for opprykkskvalifisering. Men de skulle få en krevende oppgave mot gjestene fra Moss.

Det var riktig nok hjemmelaget som tok ledelsen, etter at Sindre Mauritz-Hansen hadde funnet nettmaskene. Men MFK slo tilbake. Walid Idrissi gjorde en strålende offensiv jobb og sørget for 1-1 i det 33. spilleminutt.

Derfra og utover sto mossegutta godt opp og utfordret hjemmelaget. Men Didrik Sereba sin scoring i det 50. minutt skulle vise seg å bli avgjørende. MFK produserte flere store sjanser utover i kampen, men flere scoringer ble det ikke. Det endte med et knepent tap mot Asker.

Se tabellen her.

- Jeg kan ikke klandre spillerne for noe i dag. De leverte en meget god bortekamp mot et topplag. Jeg fikk mange gode svar og jeg synes vi fortjente poeng i dag, utifra spill og sjanser, sa hovedtrener Thomas Myhre.

Kråkevingen, som i kjent stil hadde tatt turen til Føyka stadion for å følge Moss, synes også det var artig å følge kampen fra sidelinjen. Til tross for at det ikke ble poeng denne gang.

- Det var oppløftende å se, så dette var godkjent. Absolutt verdt å ta denne turen, sa Roy Kenneth "Hjælmen" Nilsbakken på vei hjem fra Asker.

Neste kamp for Moss er hjemme mot Florø til lørdag. Det er årets Publikumskamp, hvor det da blir gratis inngang og en rekke aktiviteter på Melløs.