Rekruttlaget har levert mye bra denne sesongen og tabellplasseringen er rett og slett imponerende. Det er kun sterke A-lag som Drøbak-Frogn, Lisleby, Østsiden, Sprint og Råde som ligger foran i Amedialigaen. Og MFKs rekrutter viste virkelig hva de er gode for da Ås kom på besøk.

- Vi tok tak i kampen fra start og styrte det meste av spillet i åpningen av kampen. Ås lå kompakt defensivt, og vi måtte jobbe hardt for å komme igjennom deres gode organisering. Etter 12 minutter slå Momodou Njie en fantastisk crosser til Wachirawut Phudithip (Bam), han tar med seg ballen på brystet forbi sin back og setter ballen kontrollert ned i hjørnet. En klassescoring, forteller rekruttrener Eirik Amundsen
 
- Ås spilte på sine styrker, fysikk og lange baller, og fikk betalt etter 15 minutter da vi ikke fikk klarert ballen i egen boks. Daniel Rojas reddet det første skuddet, men Ås utlignet på returen. Vi var det førende laget, men kom ikke til de største sjansene, og etter 33 minutter tok Ås ledelsen etter noe slapt forsvarsspill fra vår side i egen boks. Vi fortsatte å føre kampen, og etter 38 minutter slo Casper Hjerpseth en krempasning inn bak forsvaret til Ås hvor "Bam" kom på et fint løp og gjorde ingen feil alene med keeper. Det sto 2-2 til pause, fortsetter Amundsen.
 
Etter hvilen skulle det derimot løsne fullstendig for de gulkledde.
 
- I 2.omgang fortsatte vi å føre kampen og hadde mye ballbesittelse. Vi var tålmodige og Ås ble etterhvert mye løpende imellom. Etter 70 minutter kom "Bam" seg fri på venstrekanten, dro seg innover i boks og spilte Sander Urbach fri på 11 meter som satte ballen i hjørnet til ledelse 3-2. Lufta gikk litt ut av Ås, og etter 73 minutter gjorde Laurent Gashi det meste selv på venstresiden, dro seg innover og hamret ballen i lengste hjørne til 4-2. 77 minutter er spilt da James Masters fant Nicolai Schau med en flott pasning i bakrom og alene med keeper satte Nicolai ballen mellom beina på keeper og vi ledet 5-2.
 
- På overtid fikk vi straffe etter en uheldig hands av Ås, og "Bam" satte inn sitt 3. mål for dagen. Vi vant 6-2.
Nok en kamp med upåklagelig innsats av gutta, hvor tålmodighet ble belønnet utover i kampen da Ås ble slitne. Flotte scoringer og en godt gjennomført kamp av samtlige, avrundet Amundsen.
 
Moss FK tropp:
Daniel Rojas, Victor Melbye, Shahin Suleiman, Aksel Potur, Momodou Njie, Jørgen Solvang Nilsen, Melvin Lystad, Lucas Nilsson, Casper Hjerpseth, Sander Wold, Wachirawut Phudithip
 
Benyttede reserver: James Masters, Sebastian Andresen, Laurent Gashi, Nicolai Schau, Sander Urbach, Herman Roer.
 
Se tabellen her.