Moss måtte tåle favorittstempelet før dagens kamp på Melløs, ettersom Senja lå sist på tabellen. Og det skulle vise seg å bli en herlig aften for de gulkledde, selv om det ikke skjedde så veldig mye de første 45 minuttene. Moss hadde et par gode muligheter og Senja var også farlig frempå ved et par anledninger, men det sto 0-0 halvveis. Etter hvilen ble det derimot annerledes. 

Etter 54 minutter spilt fant Walid Idrissi nettmaskene og Noah Alexandersson doblet til 2-0 bare to minutter etter. Da fikk hjemmelaget et godt grep om kampen. Men det store høydepunktet skulle først komme de siste ti minuttene.

Magnus Fagernes ble byttet inn i det 82. spilleminutt - et øyeblikk som var veldig spesielt. Etter et halvannet år ute med skade, var han endelig tilbake på banen for Moss. Og for en opplevelse det ble med to scoringer på drøyt 10 minutter.

- Det var helt utrolig å komme innpå med publikum på begge sider. Det var trøkk, sa Fagernes med et bredt smil etter kampslutt. 

- Jeg hadde jo et håp om å score da jeg kom på banen, men ikke at det skulle bli to mål. Nå må jeg bare prøve å lande. Det gikk så over all forventning, fortsatte tomålsscoreren.

En som også var godt fornøyd etter de 90 minuttene på Melløs var hovedtrener Thomas Myhre.

- Vi måtte være tålmidige i dag, for det var ingen stor 1. omgang. Men vi vant fortjent. Og det var spesielt med to mål til Fagernes og vi unner ham virkelig dette. Godt med seier for Magnus og resten av klubben, sa Myhre.

MFK ligger nå på 10. plass med 23 poeng og det har nå blitt en god avstand ned til lagene under nedrykksstreken. Neste kamp er borte mot Asker til lørdag, før det braker løs med Fokuskamp på Melløs lørdag 23. oktober.

Da blir det gratis inngang og mange artige aktiviteter på Melløs. Vi kommer tilbake med mer informajson om denne kampen.