Mandag kveld spilte Moss 2 mot Sarpsborg FK på kunstgresset i et klassisk Melløs-vær.

Rekruttrener Eirik Amundensen oppsummerer kampen slik:

- Kampen åpnet bra for vår del og vi tok ledelsen etter ni minutter. Herman Roer slo et innlegg fra høyresiden hvor sarpsborgkeeperen og midtstopper går i samme duell og bommer, og Nicolai Schau får satt ballen i et åpent mål. Sarpsborg jobber seg inn i kampen igjen og kommer til en del sjanser. Vi går på litt for enkle balltap i ugunstige situasjoner, men Daniel Rojas i MFK-målet hindrer utligning for SFK ved flere anledninger. Vi går til pause på 1-0, sier han og fortsetter:

- Vi ønsker å justere noe offensivt i pausen for å ta mer initiativ i kampen i 2. omgang og lykkes til dels med dette i starten. Sarpsborg tar mer over utover i omgangen og klarer å legge et trykk på oss. Det gir oss en del gode overgangsmuligheter som vi dessverre ikke utnytter. Vi står veldig godt imot trykket til SFK og kampen ender 1-0 til Moss 2. En helhjertet innsats og innstilling hos samtlige sørger for at vi tar med oss 3 poeng fra denne kampen, avrunder han.

Se tabellen her.

De som stilte for Moss 2 i går var:

Daniel Rojas, James Masters, Herman Roer, Sebastian Andresen, Momodou Njie, Besian Kadri, Aksel Potur, Uno Pedersen, Casper Hjerpseth, Nicolai Schau, Guled Abdulkadir

Benyttede reserver: Shahin Suleiman, Jonas Vanvik, Laurent Gashi, Melvin Lystad, Lucas Nilsson og Leo Thobru.