Det har som kjent vært en tøff periode i 2. divisjon, men A-laget ligger fortsatt plassert over nedrykkstreken med god margin. Det er seks poeng ned til lagene under, så håpet og troen er så absolutt til stede i MFK-stallen. Nå er ny dato satt for Kronekampen, som blir arrangert lørdag 23. oktober.

Da er det hjemmekamp mot Florø. Kampstart er 16:00, men fra 14:30 blir det artige aktiviteter for de små og gratis pølser til alle. I pausen i kampen blir det "Alle barn på banen", hvor det også blir delt ut gratis is.

Selve kampen kan også vise seg å bli svært viktig, da Florø er blant lagene som kjemper om å berge plassen i PostNord-ligaen.

- Norge er gjenåpnet. Nå kan vi treffes på Melløs igjen og lage en flott fest, sier MFK-leder Geir Hagnes.

Det er heller ingen tvil om at arrangementet blir viktig på mange måter.

- Selvfølgelig er det økonomiske viktig på grunn av korona-pandemien som vi har vært gjennom. Vi tar alle inntekter vi kan få. Men dette blir også en mulighet for Moss Fotballklubb til å kunne samle folk på Melløs igjen. Vi håper på mange mennesker på tribunen, slik at det blir en fin ramme rundt kampen. Også blir det jo moro med alle aktivitetene i forkant, forteller han videre.

Kronekampen-konseptet går som kjent ut på at klubben får en viss sum per tilskuer som kommer inn på Melløs denne dagen. Per nå ligger summen på totalt 150,- per tilskuer, men klubben har ambisjoner om å jobbe knallhardt videre for å øke summen.

- Vi retter en stor takk til alle bedriftene som er med og jobber videre med flere potensielle sponsorer til Kronekampen. Målet er jo å slå det gamle rekorden (375), avrunder Hagnes med et smil.

Bedrifter som er med så langt:

10 kroner:
Drømmekjøkkenet
Moss To-Takt
Asfalt Remix
BDO
Meglergaarden
Rune Jørgensen AS

5 kroner:
Herde Eiendom
Abacus IT
Aztek Økonomi
Bilbutikk1
Toyota Moss
Abacus Ratio
MFK Eldres
Toppform Fitness
Rompuben
Moss Taxi
Jans Byggeservice & Sønn
Moss Blikkenslagerverksted
Østfold Veiservice
Moss Hagemaskinservice
Spenst Moss
Mobile Moss

1 krone:
Sentrum Rør
Queens Pub - Moss
Knutepunktet Vertshus
Cafe Brandstrup Moss
Mikron Møllebyen
Meyer Cafe
Cafe Riis
På Hjørnet
Fønix BBQ
XL-Bygg Knatterudfjellet