I 1.omg tar vi tak i kampen og styrer det meste som skjer. Gutta legger ned en enorm innsats i presspillet vårt og gjenvinningsfasen og vi gir Borgen veldig lite rom. Vi produserer mange gode angrep offensivt som dessverre ikke ender i uttelling. Nærmest kom Uno Pedersen som har et skudd i stanga. 0-0 til pause.
Pausepraten handler om å fortsette i det samme sporet og å være enda mer kynisk i motstanders 16-meter.
I det 49. og 53. minutt slår Leonard Getz to strålende cornere som Sebastian Andresen og Uno Pedersen header i mål, 2-0.
Etter 58 minutter tar Uno Pedersen et frispark som borgenkeeperen fomler i sin egen stolpe og Sander Wold kan sette returen i åpent mål.
Borgen reduserer til 3-1 etter 61 minutter etter en feilpasning i vår frispilling i bakre rekker.
Etter 64 minutter kommer kveldens fineste mål og spikern i kista. Borgen prøver å stå høyt på oss, men Niclas Lagesen prikker Leonard Getz med en crosser, Getz setter fart fremover og finner en umarkert Sander Wold inne foran mål som bredsider den inn til 4-1. Ballen bruker seks sekunder fra vår egen keeper til den ligger i målet til Borgen. Casper Hjerpseth scorer siste målet vårt rett før slutt og fastsetter sluttresultatet til 5-1.
 
Sesongens beste rekruttkamp til nå, hvor vi igjen bare har to spillere over 20 år i troppen.
 
Troppen MFK stilte med var:
Niclas Lagesen, Victor Melbye, Gibril Njie, Herman Roer, Sebastian Andresen, Melvin Lystad, Leonard Getz, Uno Pedersen, Casper Hjerpseth, Lucas Nilsson, Sander Wold.
Benyttede reserver: Fabian Curcio, Laurent Gashi, James Masters, Nicolai Schau, Leo Thobru
 
Eirik Amundsen