MFK var knepen favoritt før søndagends kamp og skulle jakte tre nye og superviktige poeng i PostNord-ligaen. Men noen stor spenning ble det aldri. MFK tok tak i kampen fra start og tok ledelsen etter bare 5 minutter. Det var da Emmanuel Troudart som fant nettmaskene.

To minutter etter lyktes Noah Alexandersson foran mål og samme spiller pyntet også på til 3-0 i det 21. spilleminutt, etter et flott langskudd.

Moss produserte flere gode sjanser, men måtte "nøye seg" med tre mål til pause.

Etter hvilen fortsatte mossingene i samme spor. De produserte en rekke store sjanser og flere mål skulle det bli. Først scoret Momodou Njie, før Walid Idrissi pyntet på med to nye mål. Det hele endte 6-0.

Se tabellen her.

- Det var veldig kult. Det er en bra gjeng her og vi trives med hverandre. I tillegg har vi god samhandling. Da er det enklere å skape gode resultater, sa tomålsscorer Noah Alexandersson etter kampen.

Tromsdalen er neste motstander for Moss - også den kampen skal spilles på Melløs. Det er søndag 12. september - en kamp som blir viktig på mange måter. Da er det Fokuskamp, eller kronekamp, hvor MFK får en viss sum per tilskuer.

Alexandersson lover å gjøre alt i sin makt for å gi de fremmøtte en god opplevelse.

- Jeg kan love at vi skal prøve på samme måte som i dag, avrunder han med et smil.