Første trening for 2015

Løkenfeltet (til venstre for hovedtribunen), Lørdag 4. september og 11. september kl 11:00 - 12:00

Første trening for 2016

Løkenfeltet (til venstre for hovedtribunen), Lørdag 4. september og 11. september kl 12:30 - 13:30

Husk å ta med

  • gode sko
  • leggskinn
  • vannflaske
  • klær etter vær (ingen krav om fotballsko)

De første treningene

De første treningene vil trenerutvikler Trond Teiseth og trenere fra MFK Yngres ta ansvar for treningene med støtte fra dere foreldre. Etter oppstartsfasen tar vi et foreldremøte og ser hvem som vil ha en rolle på laget videre. De første månedene blir det kun treninger og ingen kamper, men fra vårsesongen er det mulig å være med på minifestivaler (turneringer) og cuper.

Det er viktig med engasjement rundt lagene, og vi håper flest mulig av foreldrene har mulighet til å bidra i en eller annen form. Vi ser at det er nyttig med flere trenere per lag, for å sikre barna tett og god oppfølging. Man trenger ikke ha tidligere fotballerfaring, trenerkurs o.l ordner Moss FK for dem som ønsker det. Moss FK har utviklet en skoleringsplan tilpasset 5- og 6-åringer som vil fungere som inspirasjon og rettesnor for nybakte pappatrenere.

Moss FK vil ta dere imot med åpne armer, og det er en fin mulighet til å bli kjent med både klubben og andre foreldre i nærmiljøet.

Det er en fryd å være med disse lagene for våre fine små, og bygge gode opplevelser, vennskap og fotballglede som de kan ta med seg videre.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Trond Teiseth, 90105918, teisethtrond@gmail.com eller MFK Yngres, yngres@mossfk.no

Vi gleder oss til å se deg!

Hilsen en fotballglad gjeng i Moss FK