Det blir gratis inngang og en rekke aktiviteter for barna, før A-laget møter Tromsdalen klokken 17:00. I tillegg blir det gratis servering utenfor Melløs stadion. Konseptet er kronekamp, hvor bedrifter bidrar med en valgfri sum per tilskuer.

- Her blir det masse aktivitet og stands. God stemning og forhåpentligvis et fullsatt Melløs, sier en håpefull styrelder, Geir Hagnes.

- Her skal alle i og rundt klubben inkluderes. Vi skal også invitere andre klubber til en herlig ettermiddag på Melløs. Mossekråka kommer, det blir gratis is til barna og servering av gratis pølser foran stadion før kamp, fortsetter Hagnes, før Karin Sørensen fra MFK-styret tilføyer:

- Det blir også alle barna på banen i pausen. Det blir alltid god stemning av den aktiviteten, smiler hun.

Målet er 1500 tilskuere, noe som er maks antall med tanke på smittevernsreglene. I tillegg flesker MFK-styret til med et annet ambisiøst mål.

- Vi håper å passere 400 kroner per tilskuer. Det hadde vært moro med rekord. Arbeidet har vi startet med og vi gleder oss til fortsettelsen inn mot 12. september, avrunder Hagnes.

Det har som kjent vært en krevende start for A-laget i PostNord-ligaen i år, men håpet og troen på å snu skuta er så absolutt til stede. Og fotballfest skal det uansett bli 12. september. Et arrangement for store og små.