Borgersen har vært aktiv i Moss FK siden 2016. Først ble han valgt inn i styret, før han i 2019 ble tilbudt jobben som daglig leder i en 50 prosent stilling. Den jobben har han hatt fram til i dag.

- Det har blitt mange hyggelige opplevelser på Melløs. Det er mye som har motivert meg i denne jobben, sier Borgersen og forteller videre:

- Den økonomiske reisen har vært spesiell. Nå har vi kommet oss inn i gul sone og har positiv egenkapital. I tillegg har prosjektet med MFK Care og gatelaget vært stort. En annen spesiell ting med å jobbe i en fotballklubb er å se all frivilligheten. Det er så mange som står på for å få til ting. Alt fra yngres avdeling og opp til A-laget. I idretten er man helt avhengig av frivilligheten, skryter Borgersen.

Vil savne klubben

Runar Borgersen er opprinnelig fra Fredrikstad, men er bosatt i Moss og har virkelig fått et hjerte for MFK. Han legger ikke skjul på at det kommer til å bli spesielt å ikke ta turen til Melløs hver eneste dag.

- Det blir en litt annen hverdag for min del, hvor det blir litt andre arbeidstider. Men jeg vil savne alt som skjer i fotballen. Selv om jeg kommer til å ta litt fri nå, er det nok ikke siste gang jeg er på Melløs, smiler Borgersen.

Nå er det NAV Moss som blir neste steg i karrieren. Der skal han inn som jobbspesialist. 

Hyggelige ord

Styreleder Geir Hagnes synes det er leit å miste Borgersen og skulle gjerne hatt ham i klubben videre. 

- Det er alltid vemodig å takke av ansatte som har vært med lenge og som har hatt en så sentral rolle i klubben som det Runar har hatt. I de to siste årene har han ledet klubbens administrasjon og for utenforstående er det nok vanskelig å forstå hvor omfattende en slik rolle er. Han har lagt ned særdeles mange timer i klubben, langt over det en kan forvente og langt over den stillingsprosenten han har hatt betalt for, sier Hagnes og fortsetter:

- Som styreleder kommer jeg definitivt til å merke at jeg ikke lengre kan ringe til Runar på alle døgnets timer og få svar på alt i fra økonomi til sport og arrangement. Jeg kommer definitivt til å savne hans gode humør og serviceinnstilling. Jeg tror og håper at dette definitivt ikke er noe farvel, men heller et på gjensyn. Det blir hyggelig å se han ofte i MFK-brakka og på stadion, dog i en ny rolle. Lykke til i ny jobb, Runar! avrunder styrelederen.