Den offensive midtbanespilleren debuterte i Allsvenskan (svensk toppdivisjon) som 17-åring, men har i lang tid slitt med skade som har holdt ham tilbake. På våren var han spilleklar igjen, men har ikke fått så mye spilletid som ønsket i Allsvenskan utover i sesongen.

Nå ser han fram til å bidra med sine kvaliteter på Melløs. Noah beskriver seg selv som en spiller med høyt fart og god fotballforståelse. Og ikke minst en person som fokuserer på laget i sin helhet.

- Dette er en god ordning for begge parter. Forhåpentligvis kan jeg hjelpe laget oppover på tabellen og bidra med assister og mål. Formen føles veldig bra og jeg gleder meg veldig til tiden i Moss, sier 19-åringen, som har spilt på alle aldersbestemte landslag i Sverige.

Hans far, Niclas Alexandersson, er for øvrig velkjent i fotballmiljøet. Han har flere kamper for det svenske landslaget og har spilt for klubblag som Everton og West Ham. Og det var i nettopp Everton som Niclas Alexandersson og MFKs sportssjef Thomas Myhre ble kjent tidlig på 2000-tallet.

Nå er det sønnen Noah som skal i aksjon i MFK-trøya. Og Thomas Myhre vet godt hvem han har hentet.

- Jeg har kjent Noah siden han var liten. Han er en spiller med mye kvalitet. Han vil styrke oss, skryter han.

Håpet er å få alle papirer i orden til lørdagens kamp borte mot Kongsvinger, men dette er foreløpig litt usikkert.

Les mer om saken i Moss Avis.