- Det er blytungt akkurat nå. Alle blir preget av resultatene og vi er ansvarlige for det som blir levert. Det er ingen andre sin feil. Men det tar tid å sette et nytt prosjekt, selv om det ikke er noen unnskyldning, innrømmer Myhre.

Han er blant dem som nå jobber knallhardt for å snu den tunge trenden. Troen på at et skal snu er så absolutt til stede.

- Dårlige resultater gjør noe med selvtilliten. Men jeg vet også at dette er noe som kan snu raskt. Vi vurderer oss selv og spillerne hele tiden, og vi ser at vi må forsterke oss for å snu skuta i riktig retning. Dette jobber vi med nå, forteller sportssjefen.

Roser publikum

Til tross for at det ikke har blitt noen seire på hjemmebane i PostNord-ligaen så langt i år, har MFK-supporterne stilt opp og støttet A-laget. Det har ikke gått ubemerket hen.

- Publikum har levert vesentlig bedre enn oss. Jeg er også glad for at supporterne er kritiske til oss nå, for det viser engasjement. Dere skal også vite at jeg trodde vi skulle ligge lenger fremme i prosessen enn det vi gjør nå. Men dette skal vi klare sammen. Vi vil se oppover på tabellen og har planene klare for hvordan vi skal få til nettopp det, forteller han videre.

Neste kamp er borte mot Kongsvinger til lørdag. Thomas Myhre og resten av laget har klokkertro på en god opplevelse.