Skuffelsen var stor da Bærum utlignet helt på slutten av matchen - en kamp som endte 2-2. Men det som varmet Thomas Myhre var stemningen på Melløs og den energien som var på hovedtribunen.

- Det er lett å si, men vi ønsker jo å komme opp i Obos-ligaen en dag og vi jobber hele tiden med å komme opp på det nivået som kreves. Mossepublikummet ligger nå et par hakk foran oss. De er på Obos liga-nivå allerede, roser han.

Thomas Myhre har som kjent en lang og suksessrik keeperkarriere bak seg. Han har spilt på noen av de største arenaene i England og har fått kjenne på Premier League-stremningen på nært hold som spiller.

Det som 405 tilskuere fikk til på Melløs søndag kveld, ble han rett og slett satt ut av.

- Det var imponerende da de sang fra den ene siden av tribunen til den andre. Jeg tror gutta på banen virkelig merket det som ble skapt. Mossepublikummet er virkelig vår 12. mann, skryter han videre.

Myhre håper inderlig at han får oppleve det samme om en halvannen uke.

- Vi jobber hver dag for å bli bedre og trenger virkelig all støtte vi kan få fremover. Vi har ny hjemmekamp 22. juli klokken 19:00 på Melløs, og da kommer Asker på besøk. Jeg skjønner at det er ferieavvikling, men jeg håper at de som er hjemme tar turen. Jeg drømmer om den samme stemningen, for den var særdeles god. Så skal vi gjøre alt i vår makt for å levere på det samme nivået som publikummet, avrunder han med et smil.

Se bilder fra kampen over.