Etter en jevn og målløs 1. omgang, var det mossingene som fikk en god start på 2. omgang. Willy Hagren Sanneh slo et godt hjørnespark og Sebastian Pedersen headet MFK i føringen i det 52. minutt.

Deretter jobbet Florø for utligning og midtveis i omgangen fikk de også straffespark. Florøs Dino Omerovic satte ballen over og MFK beholdt ledelsen. Spillemessig var det også jevnt utover i matchen, men de tilreisende hadde mer å by på.

Et nytt hjørnespark i det 84. minutt ble utnyttet på beste vis. Willy Hagren Sanneh la ballen perfekt inn i sekstenmeteren nok en gang, og Thomas Klemetsen Jakobsen pungterte kampen med sin 2-0-scoring.

A-laget kunne dermed slippe jubelen løs for en ny seier og tre poeng hjem til Moss.

- I dag spilte vi en voksen kamp. Gutta jobbet iherdig i hele oppgjøret, forteller Willy Hagren Sanneh etter matchen.

- Dette var en meget viktig seier. Det var en kamp som vi nok en gang viste karakter og kjempet oss til tre poeng, legger Sebastian Pedersen til.

- Det at vi tar tre poeng på en dårlig dag, viser at vi har noe veldig spennende på gang, avrunder Pedersen. 

Neste MFK-kamp er førstkommende søndag hjemme mot Bærum. Gutta er naturligvis heltente på å fortsette den gode utviklingen.

Se tabellen her.

Kampfakta

Florø          0
Moss FK     2

Pause: 0-0
Seriekamp, PostNord-ligaen
Florø stadion

Mål:
0-1 Sebastian Pedersen (52)
0-2 Thomas Klemetsen Jakobsen (84)

Gult kort:
Adonis Brahimi, Florø
Leander-Nikolai Høyvik, Florø
Lars Larsen, Florø
Dino Omerovic, Florø
Nelson Correia, Florø
Stian Andersen, Moss FK
Momodou Nije, Moss FK
Sebastian Pedersen, Moss FK

Moss FKs lag:
Daniel Rojas, Stian Andersen, Emmanuel Troudart, Momodou Nije (Aleksander Bjørnvåg i 11 min.), Willy Hagren Sanneh, Thomas Klaussen (Jørgen Solvang Nilsen i 29 min.), Endreas Tesfai, Besian Kadri, Thomas Klemetsen Jakobsen, Adonai Kidane (Aleksander Andresen i 20 min.), Sebastian Pedersen